Søs Fenger – Live med band

26. oktober kl. 20:00

En uforglemmelig aften i selskab med Søs Fenger og hendes stjerneband er i vente. Hør sangene som f.eks., ”Holder Øje Med Dig”, ”Inderst Inde”, ”Sidste Time”, ”Hvor end jeg går hen”, nogle af de nyere radiohits ”Kun Et Liv” og ”Er Det Så Forbi”(fra Toppen af poppen). News hits som ”Du Er” og ”Jeg Elsker dig” er også med. Søs har herudover udvalgt en række yndlings sange, der vil overraske og tage dig med på en rejse i sangerindens univers.

Glæd dig til en koncert, hvor Søs, i tæt kontakt med publikum, personligt og ærligt øser ud af sine mange oplevelser fra et begivenhedsrigt liv som sangerinde, kvinde med stort socialt engagement - om sin store passion; at gøre en forskel i samfundet, musikken og de virkelige historier bag de mange, gode sange!

Søs Fenger startede sin karriere som popidol i News og har siden som solist bevæget sig sikkert rundt i mange genrer – pop, rock, jazz, viser, disco -  og det både på dansk, svensk og engelsk. På én gang har Søs Fenger, således på forunderlig vis, formået at forvalte både sine musikalske interesser og sit store talent - og holdt fast i den svære kunst, at have sig selv og publikum med hele vejen. Koncerten du kan glæde dig til at opleve kan samlet bedst betegnes som en rock-pop koncert med én af vores dygtigste sangerinder i landet.

Søs Fenger forstår at forene sødme og styrke og det er måske forklaringen på, hvorfor hun er blevet rollemodel i flere generationer.

Glæd dig til en livekoncert med hele Danmarks mest sødmefyldte, inderlige og renhjertede sangerinde i bedre form end nogensinde før - sådan som hun er elsket mest af alle.

Spilledato & tid: 26. oktober 2019 kl. 20.00 (Baren åbner kl. 19.00 - Dørene til salen åbner 19.45)

Billetpris: 175 kr. + gebyr (Billetsalget stopper 15 min. før showstart)

Pladser: Nummererede siddepladser