Kulturcenter-neg Lipperts-neg Logo_Bredformat_Hedehuset_Negativ-300x158

SØS EGELIND – KRÆFT, TRIT & RETNING

26. september kl. 19:00

I samarbejde med Kræftens bekæmpelses Lokalforening i Høje Taastrup tilbyder FOF et debatforedrag med Søs Egelind, som er Dobbelt Verdensmester i Overlevelse af kræft og deler rundhåndet ud af egne erfaringer i et personligt, livsbekræftende, tankevækkende og positivt foredrag om livstruende sygdom, og hvordan man kan gå igennem en voldsom krise og komme ud på den anden side som et klogere, mere lykkeligt og taknemmeligt menneske.

Søs Egelind fik konstateret lymfeknudekræft og var med egne ord ”syltet godt og grundigt ind fra top til tå” , men overlevede - for så at blive ramt af en ondartet modermærkekræft. Udfordringerne har stået i kø, men Søs Egelind fandt ud af, at alvorlig sygdom kan være en gave, hvis man fokuserer og holder retningen mod overlevelse.

Et åbenhjertigt foredrag, ikke kun om sygdom, men om mod, overlevelse, glæde og kærligheden til livet!

Taastrup Kulturcenter
Poppel Allé 12