Søren Dahl causerer over “Det gode liv”

4. juni kl. 20:00

Vi kendte ham i mange år som den hyggelige radiovært i Café Hack, men han har mange andre roller som sjov mand, solist, konferencier, foredragsholder og entertainer.

Hans humor kan altid fange os, som den underspillede, hyggelige, jyske entertainer og pianist. Han har helt sin egen stil.

Og nu kommer han til Taastrup for at give os en herlig aften i godt selskab med causeri over ”DET GODE LIV”.

Vi har kun ét liv, så vi kan lige så godt nyde det i fulde drag.

Det er udgangspunkt for Søren Dahls foredrag om det gode liv, der handler om selv at påtage sig ansvaret for at få det bedste ud af livet.

Med udgangspunkt i skæve anekdoter og historier fra det virkelige liv, giver Søren Dahl sit bud på, hvordan man lever det gode liv. Han vil tale om livsglæde, for det jo sådan med livsglæde, at jo mere man bruger af den, jo mere er der tilbage. Et musikalsk foredrag, hvor han også inddrager klaveret.

Der er inviteret et par gæster, der er vokset op i Taastrup, som Søren Dahl vil interviewe om deres gode liv.

Det er vores borgmester Michael Ziegler og skuespiller og TV-vært Christopher Læssø, som lige nu er aktuel i musicalen Mød mig på Cassiopeia.

PRAKTISK INFORMATION:

Spillested: