Hyggelig Weekend: Slangeshow – Find din indre slangetæmmer frem

30. marts kl. 10:00 - 11:30

Har du nogensinde holdt en slange?

Det har du og børnene nu muligheden for, når Hyggelig Weekend inviterer inden for til slangeshow på Medborgerhuset i Taastrup ved Taastrup Station.

Her vil Slangetæmmer (www.slangetaemmer.dk), som har mere end 24 års erfaring, tage en masse slanger med, som du og børnene har mulighed for at lære en masse om - og så får man endda lov til at holde dem.

Det at holde en stor slange er ikke hverdagskost, så man skal selvfølgelig vise sine kammerater og veninder, hvor sej man har været. Der vil derfor være mulighed for at få taget digitale billeder, og så får man selvfølgelig et slangetæmmerbevis. For man vil jo gerne have bevis for, at man har rørt og holdt en slange, ik’?

Så find jeres indre slangetæmmer frem og få en spændende og oplevelsesrig dag med en masse flotte og harmløse slanger.

Ingen af slangerne er giftige.

Arrangør: Hyggelig Weekend
Spillested: Medborgerhuset, Taastrup Hovedgade 71, 2630 Taastrup