Kulturcenter-neg Lipperts-neg Logo_Bredformat_Hedehuset_Negativ-300x158

• Denne begivenhed er allerede afholdt.

Skygger fra fortiden

15. september kl. 16:00 - 17:00

GRATIS

Høje-Taastrup Billedskole præsenterer: SKYGGER FRA FORTIDEN - et kunstprojekt inspireret af sagnet ”Den kække pige”

Fredag d.15. september kl.16 viser Billedskolen kunstværket SKYGGER FRA FORTIDEN på Taastrup Amatørscene.

Værket er udført i samarbejde med 6.klasse fra Torstorp Skole og 4.klasse fra Selsmoseskolen.

Sagnet ”Den kække pige” er en meget gammel historie fra Taastrup-egnen, der i sin tid blev genfortalt af Hans Lauritz Hansen og nedskrevet af Edward Nielsen.

Besøgende vil opleve hvordan elevernes kunstneriske fortolkninger af historien bliver til en stemningsfyldt skygge-installation på teaterets scene.

SKYGGER FRA FORTIDEN foregår på Taastrup Amatørscene, Fredensvej 1, 2630 Taastrup.

Fernisering: fredag d.15.september kl.16-17.

Til visningen vil der være en historiefortæller til stede samt en let forfriskning til de fremmødte.

Alle er velkomne og deltagelse er gratis.

Projektet kan kun opleves denne ene dag, så kom og kig!

GRATIS

Taastrup Amatørscene