Sko/Torp // Musik i Byparken

25. junikl. 20:00

Hårdt arbejde, en særlig stamina og navnlig respekt for sit publikum er hemmeligheden bag et langt og succesrigt liv på landevejen, for det kræver en del at være et af landets mest turnerende bands gennem de sidste mange år, og det er Sko/Torp med 80-90 koncerter om året hvert år.

Søren Sko og Palle Torp elsker at optræde, og de glæder sig over at turnere med det gamle katalog, men også med de nyeste sange fra albummet #skotorp7, der udkom i november 2018.

Det er bandets syvende album i alt og det første siden Afterhours fra 2016.

”Det kommende album er lidt noget andet end de seneste plader, vi har udgivet. Vi har en følelse af at have ryddet op og er gået i gang med noget nyt. Det er, som om vi nærmest er startet på en frisk, og derfor minder den nye plade på nogle måder om vores første,” afslører Søren Sko og sætter ord som ”frisk”, ”moderne” og ”lettere dansant” på pladen.

Sammenligningen med debuten vil formentlig blive godt modtaget af de tusinder af danskere, som hvert år oplever bandet på en af landets små som store scener. Mange har været med fra starten i 1990, hvor Sko/Torp nærmest dukkede op ud af ingenting med albummet On A Long Lonely Night, der med et salg på mere end 200.000 eksemplarer satte rekord som det bedst solgte danske debutalbum.

Salgsrekorden er siden blevet slået, men albummets sange er uopslidelige og står lige så flot i dag som dengang. Get Ready, Loser’s Game og ikke mindst titelsangen On A Long Lonely Night er skrevet ind i den danske musikhistorie, og Sko/Torp har aldrig haft problemer med at spille dem eller nogle andre af deres mange gamle hits, for som Søren Sko siger: ”Vi elsker sangene, de er en del af vores bagage, og publikum vil gerne høre dem, så hvorfor ikke?”

Netop den respekt for publikums ønsker er meget sigende for Sko/Torp. De vil gerne glæde deres mange fans ved at spille de gamle sange, men det er lige så vigtigt for dem at vise, at de er i evig bevægelse ved at præsentere noget nyt, og på den kommende turné glæder de sig særligt til at spille nogle af sangene fra #skotorp7, som de har indspillet hen over sommeren 2018. Der bliver sikkert også plads til et par af Søren Sko’s fortolkninger fra efterårets Toppen Af Poppen med bl.a. Annika Aakjær, Claus Hempler & Lis Sørensen.

Retningslinjer og kapacitet:
Vi (Taastrup Teater & Musikhus) tager forbehold for de retningslinjer og restriktioner ifb. med Covid-19, der måtte være på det gældende tidspunkt.

Vi tager i første omgang udgangspunkt i de retningslinjer, der var gældende før nedlukningen tilbage i december 2020, hvor max kapaciteten var på 500 siddende gæster.

Når de endelige retningslinjer bliver offentliggjort melder vi ud om dette, så alle kan få en sikker og god oplevelse.

Hvis der ikke er åbnet op for udendørs kulturelle arrangementer til den tid, får billetkøberne selvfølgelig refunderet sine billetter.

Gør vejret det uforsvarligt at afholde arrangementet på dagen, bliver det aflyst, og billetkøbere får refunderet sine billetter.

Spillested: Byparken v. Hedehuset, Hovedgaden 371B, 2640 Hedehusene

Spilledato & tid: Fredag d. 25. juni kl. 20.00 (Portene til Byparken åbner kl. 19.00)

Billetpris: 200 kr. (inkl. gebyr)

Pladser: Unummererede Siddepladser