Silja Okking – Børnejazz

28. augustkl. 10:30

Akustiske børnesange man kender, tilsat jazz, hygge og god stemning.

Søde og sjove Silja synger for poderne – men forældre og bedsteforældre er også mere end velkomne til at lytte med. Kom og syng, dans og lyt til en masse skønne børnesange, i en intim stemning med små fortællinger og med musikken i fokus, sammen med Silja fra Ramasjang.

Det bliver med garanti både sjovt og festligt.

Silja er især kendt som vært på en række programmer på DR’s børnekanal Ramasjang, hvor hun står bag finurlige og ørehængende sange, om alt fra kæledyr til popstjerner lavet at toiletruller, samt været vært i Sommer Summarum og MonsterBuster. Silja har også medvirket i Cirkus Summarum og Mini MGP, og lagt stemme til Rapunzel i den nye Disney-serie »To på flugt« samt medvirket i genopsætningen af »Prop og Berta«. Silja er en energisk, troværdig og kærlig vært, der optræder med stor empati, og i øjenhøjde med børnene. Derudover er hun både sangskriver og musiker, og har i det hele taget en stor kærlighed til musikken. Her er der mulighed for at komme helt tæt på Silja, og tage med en tur ind i hendes dejlige, skøre, barnlige musikunivers.

Arrangør: Taastrup Teater & Musikhus, Bibliotekerne og Høje-Taastrup For Børn

Spilledato & tid: Lørdag d. 28. august 2021 kl. 10.30 (Dørene til foyer og salen åbner kl. 9.30)

Billetpris: 105 kr. (inkl. gebyr) (Billetsalget stopper 15 min. før showstart)

Varighed: 45 min. (uden pause)