Kulturcenter-neg Lipperts-neg Logo_Bredformat_Hedehuset_Negativ-300x158 taastrup-teater_neg
SØG EFTER EVENT GENRE

• Denne begivenhed er allerede afholdt.

Sigurd og Luther

21. maj kl. 16:00

Gratis

I 2017 er Sigurd Barrett og tøjdyret Snapper klar med en helt ny koncertrække for hele familien om Luther. Sigurd fortæller alt om Luther på 60 minutter. Sigurd fejrer 500-året for reformationen med en ny bog, som udkommer i 2017, og som fortæller Luthers historie i børnehøjde.

Hvem var Luther? Hvem var Hans Tausen? Og hvad betyder reformationen for os i dag? I forlængelse af den kommende bog, som også omfatter nye sange om Luther, drager Sigurd og hans orkester rundt i landets kirker og fejrer reformationsjubilæet med fortælling, sang, musik og teater.

Billetter kan hentes gratis i Rønnevang Kirke, Taastrup Hovedgade 150 (Kontakt: tlf. 43 52 22 19). Det er efter først til mølle princippet.

Vi er glade for at vejen lægges forbi Taastrup Teater.

21. maj
Gratis