Signe Svendsen m. Palle Hjorth og Lars Skjærbæk

30. septemberkl. 20:00

SIGNE SVENDSEN M. PALLE HJORTH OG LARS SKJÆRBÆK

I efteråret 2020 tager Signe Svendsen ud i en helt ny konstellation. Hun har teamet op med Lars Skjærbæk (guitar, mandolin, barytonguitar) og Palle Hjorth (orgel, synth, keyboard, harmonika), for at skabe en ny og anderledes ramme om sine sange.

Tanken er at gøre plads til at eksperimentere, få musikken til at flyde intuitivt og lade Signes stemme stå klart og teksterne tydelige.

”Det her er et ønskescenarie. At kunne overlade musikken til så splintrende gode musikere som Lars og Palle og give dem frie hænder. Det bliver en vild oplevelse. Jeg er sikker på at publikum vil komme hele følelsesregistret igennem på sådan en aften.”

Signe Svendsen har turneret solo og med fuldt band i en del år, og derfor er dette en oplagt mulighed for at opleve et nyt take på hendes meget stilsikre form. Hun er en stærk entertainer, og fortællingerne vil uden tvivl få meget plads i dette trio-format

I januar 2020 udkom SIGNE SVENDSENS 4. album ”Det Forlyder”. En udgivelse, der manifestere hende som en særegen sangskriver på den danske scene.

Uden at have leflet for noget eller nogen har hun album for album lagt alen af personlighed til, og som hun fremstår på ‘Det forlyder’, har hun nu kreeret sin egen niche i dansk musik.

På sin særligt lyriske facon løfter hun sløret for voksenlivets længsler og trængsler og tilføjer noget så sjældent som en anelsesfuldhed til sangskrivningen, myldrende fuld af finesse og nuancer.

Det bliver en dejlig aften i Taastrup Teater  & Musikhus d. 30. sept. 2020.

Spilledato & tid: Onsdag d. 30. sept. 2020 kl. 20.00 (Baren og dørene til salen åbner kl. 19.00)

Billetpris: 215 kr. (Inkl. gebyr) (Billetsalget stopper 15 min. før showstart)

Pladser: Unummererede siddepladser