AFLYST // Shaka Loveless og Højskolesangbogen m. Danmarks Underholdningsorkester

27. januarkl. 20:00

KONCERTEN ER AFLYST PGA. COVID-19 NEDLUKNINGEN. ALLE BILLETKØBERE ER ORIENTERET.

Til januar 2021 prøver Shaka, for første gang, nu kræfter med den sangskat, der var med til at lægge det kulturelle fundament i hans barndom. Sammen med musikere fra Danmarks Underholdningsorkester tager han udvalgte sange fra Højskolesangbogen under behandling.

Shaka´s relation til Højskolesangbogen har nemlig aldrig været et valg. Som barnebarn af Vestbirk Højskolens mangeårige forstander Jens Grøn, har både højskolelivet og den danske sang altid fyldt meget i Shakas familie.

Med lige dele reggae, punk, hip hop og rock i blodet samlede den musikalske historie sig, da Shaka første gang skrev sange på dansk og fik sit store gennembrud med sin første udgivelse i eget navn “Tomgang”. Siden har vejen være brolagt med radiohits og masser af tid på de danske scener.

Nu vil han sammen med musikere fra Danmarks Underholdningsorkester tage Danmark rundt, og tolke på en del af den danske sangskat med et af de bedst spillende orkestre i Danmark.

Spilledato & tid: 27. jan. 2021 kl. 20.00 (Baren og dørene til salen åbner kl. 19.00)

Billetpris: 270 kr. (inkl. gebyr)  (Billetsalget stopper 15 min. før showstart)

Pladser: Unummererede Siddepladser

27. januar