Kulturcenter-neg Lipperts-neg Logo_Bredformat_Hedehuset_Negativ-300x158
SØG EFTER EVENT GENRE

• Denne begivenhed er allerede afholdt.

Second Line Jazzband – Taastrup Jazzklub

20. oktober kl. 20:00

DKK50 - DKK80

Så står den igen på jazz på Lipperts. D. 20. oktober byder Taastrup Jazzklub på Second Line Jazzband.

Kom og få en hyggelig aften i gode venners lag. Der vil være mulighed for at tilkøbe en lækker middag inden koncerten til en rimelig pris. Hvis man ønsker middag inden koncerten starter det hele kl. 18.45, hvor Second Line Jazzband går på scenen kl. 20.00.

Second Line Jazzband

Dette band fra Gøteborg i Sverige startede deres karriere allerede tilbage i 1989. På dette tidspunkt var de fleste af bandets medlemmer teenagers. Der i dag stadig 4 af bandets oprindelige medlemmer tilbage. Second Line Jazzband har hurtigt etableret sig som et af Europas mest populære traditionelle jazzbands og har spillet i de fleste klubber, festivaler og har medvirket både i TV og radio udsendelser i lande, som Danmark, Finland, Norge,Tyskland, Holland,  England, Skotland og selvfølgelig Sverige.

Second Line Jazzband har udgivet 14 CD'er - den seneste "Monkey Man" er optaget på Portalen, Greve den 16.maj 2015.

Second Line Jazzbands popularitet skyldes musikernes store formåen til at skifte stilarter, repertoire og musikalske retninger under en koncert og samtidig være tro mod den New Orleanske inspirerede stil, bandet har. Er i konstant udvikling og repertoiret spænder vidt. - Bandet turnerer meget og har gennem årene haft besøg af gæste-solister, så som Lilian & Tricia Boutté, Anti Sarpila, Orange Kelling, Pauline Pearce, Phil Mason.

Bandlederen - Niklas Carlson er også en talentfuld sangskriver og var sammen med trompetisten Jesper Albrektsson og hans far - Ulf Albrektsson - arrangørerne af Gothenburg Jazz Festival, Sverige gennem en årrække indtil denne festivals ophør i 2014.

Line Up:
Jesper Albrektsson : Trompet,vokal.
Niklas Carlsson: Trombone,vokal.
Olof Skog: Saxofon,clarinet,vokal.
Anders Wasén: Banjo.
Per Bach: Kontrabas.