• Denne begivenhed er allerede afholdt.

Sara Omar: Dødevaskeren (UDSOLGT)

20. september kl. 18:30

Sara Omar

Vi er så heldige at kunne byde den prisvindende dansk-kurdisk romanforfatter, Sara Omar velkommen til Taastrup til september. Sara Omars debutroman Dødevaskeren har ligget på samtlige bestsellerlister hos danske boghandlere og hos bibliotekerne, og hun har både modtaget Årets Victor og Læsernes Bogpris 2018.

Denne aften vil Høje-Taastrup Bibliotekerne og Det Kurdiske Sekulære Center i Danmark gerne invitere til en spændende aften på Taastrup Teater & Musikhus med udgangspunkt i Sara Omars roman. Der vil efterfølgende være mulighed for spørgsmål og debat omkring emnerne i bogen. Det Kurdiske Sekulære Center er en frivillig forening, som kæmper for at holde unge kurdere væk fra radikaliserede miljøer og integrere dem i det danske samfund.

Saras Omars roman Dødevaskeren har været genstand for stor debat især på grund af bogens kontroversielle indhold om kvindesynet i islam, vold, æresforbrydelser og social kontrol i nogle muslimske kredse. Romanen ligger op til en spændende debat om religion, og om hvordan visse muslimske miljøer bruger religionen til at legitimere deres ugerninger - både i 80’ernes Kurdistan og nutidens Danmark.

Arrangør: Høje-Taastrup Bibliotekerne og Det Kurdiske Sekulære Center

Spilledato & tid: 20. september 2018 kl. 18.30
(OBS! Foredraget er fra kl. 19-21, men kom allerede 18.30, da der vil være sikkerhedskontrol)

Pris: Gratis, men kræver tilmelding. Besøg billetlinket.

Pladser: Unummererede (Siddepladser)

Taastrup Bibliotek