SØG EFTER EVENT GENRE

Sanselig bæredygtighedsworkshop

2. septemberkl. 9:30 - 14:00

Gratis

Skal jeres klasse være med til at bygge en sanseudstilling af bæredygtige materialer på biblioteket?

I workshoppen bygger vi en udstilling for børn, der har lyst til at arbejde kreativt og arbejde med bæredygtighed/grøn omstilling.

I samarbejde med Børne Atelieret og Genskab tilbyder vi et kreativt forløb for 2.-5. klasse, hvor børnene bygger hytter af genanvendte tekstiler. Ideen bag workshoppen er at give børn lyst til at arbejde hands-on med design og udtryk. Vi arbejder mest med genbrugsmaterialer, der indgår i nyt design som børnene sætter deres eget præg på.
Børn skal have bæredygtighed med ind fra de er små. De skal opleve, at der er mulighed og løsninger for selv at være med til at gøre noget.

Workshoppen munder ud i en udstilling, der skal indgå i bibliotekernes tema om natur i efteråret og skal især bidrage til bæredygtighedsfestivallen fredag den 11. september, som har fokus på FNs verdensmål. Vi arbejder særligt med FN´s verdensmål #4 kvalitet i uddannelsen og specielt #4.7 anerkendelse af kulturel mangfoldighed og af kulturens bidrag til en bæredygtig udvikling. Derudover arbejder vi også med verdensmål #12 bæredygtig produktion og verdensmål #13 Klima-indsats.

Sted: Taastrup bibliotek, Taastrup Hovedgade 86, 2630 Taastrup
Dato og tid: d. 2. september 2020, kl. 9.30
Målgruppe: 2.-5. klasse
Billetpris: Gratis, tilmelding nødvendig