• Denne begivenhed er allerede afholdt.

Rune Lykkeberg – Vesten mod vesten.

9. martskl. 19:00 - 20:30

Kr50

Hvordan kan det være, at Vesten, der har overvundet alle rivaler og præsteret frihed, fred, lighed, velstand og fremskridt på et niveau, ingen havde regnet for muligt, er ved at tabe til sig selv?

Det har Rune Lykkeberg, chefredaktør på Dagbladet Information og forfatter til flere anmelderroste bøger sat sig for at undersøge i bogen “Vesten mod Vesten”. Gennem læsninger af ungdomsbøger som Harry Potter og The Hunger Games, romaner, film, musik og idéhistorie fortæller Rune Lykkeberg den kulturhistorie, som er konteksten for det 21. århundredes politiske konflikter i Vesten.

OM FORFATTEREN
Rune Lykkeberg (f. 1974) har studeret filosofi og litteraturvidenskab ved Københavns Universitet. Han har tidligere udgivet de anmelderroste titler Kampen om sandhederne (2008) og Alle har ret (2012) og har blandt andet modtaget Georg Brandes-prisen, Berlingske Journalisters Pris og Holbergmedaljen. Rune Lykkeberg er chefredaktør på Dagbladet Information.

9. marts
Kr50