Kulturcenter-neg Lipperts-neg Logo_Bredformat_Hedehuset_Negativ-300x158
SØG EFTER EVENT GENRE

• Denne begivenhed er allerede afholdt.

Robert Røssell Udstilling

7. november kl. 19:30 - 14. december kl. 20:00

GRATIS

Taastrup Kunstforening præsenter Robert Røssell

ET BILLEDRYTMISK UNIVERS

Omdrejningspunktet i Robert Røssells værker er naturelementerne, stoflighedskontraster og rytmen i form, linje og streg. Beskueren føres gennem værkets flade fra ét til et andet billede, da der tit er sammenhæng mellem flere billeder. Dette betyder dog ikke, at de ikke kan leve hver for sig. Materialerne er akryl, blyant, tusch og collage på lærred samt som blyantstegninger.

Robert Røssells værker opererer meget med synsvinkler, der er brugt til at komme tæt på som i myreperspektiv og langt fra som i fugleperspektiv for at præsentere en række imaginære verdener. I nogle af værkerne smeltes disse perspektiver sammen. Han arbejder med mange perspektiver, som medfører en slags kulissekarakter – ind imellem står dele af motivet op og andet ligger ned.

I de senere år har han arbejdet med en ny teknik og meget med portrætter: På iPad skaber han portrætter, der udarbejdes med denne tekniks muligheder, hvorefter de udskrives på printer og indarbejdes i en ny sammenhæng i collageform.

Robert Røssell, født 1965, har taget undervisning hos billedkunstneren Egon Bjerg Nielsen.

Er sidenhen uddannet på Skolen for Brugskunst (i dag Danmarks Designskole). Robert Røssell underviste frem til 2006 i farvelære, croquis, design m.m. på Bec Design Hellerup.

I 2006 besluttede han sig for at hellige sig billedkunsten på fuld tid, og det har over årene betydet en lang række udstillinger i danske virksomheders kunstforeninger.

Han har udstillet offentligt blandt andet på den censurerede udstilling Kunstnernes Påskeudstilling kp09, Århus, på Annaborg i Hillerød, flere gange i Farum Kulturhus (hvor han er udnævnt til huskunstner) og på Galleri Margit Dørflinger i Randers, Galleri Claus C og Galleri LB i København.

Siden 2015 har han deltaget i kunstmessen Kunst for alle, hvor han har udstillet i Øksnehallen i København, Ridehuset i Aarhus og i Aalborg Kongrescenter.

Der vil være fernisering mandag d. 7/11-2017 kl. 19.30

Arrangementet er gratis og alle er velkommen.

Start:
7. november kl. 19:30