Rasmus Nøhr

28. september kl. 20:00

Rasmus Nøhr's kommende album ”Monas Butik” (release ultimo august) indeholder 10 historier om skæbner der fletter sig ind og ud af hinanden om, hvor stor en rolle vi alle sammen spiller i vores lokale kvarter for mennesker der – hvis man evner at iagttage og give sig selv plads til eftertænksomhed og være et nærværende menneske.

Singlen "Tænker For Meget – det første postkort" fra albummet handler om et ungt par med få midler som venter deres første barn. Sangen var blandt landets 20 mest spillede sange på P4 i 2018.

Rasmus Nøhr har skiftet ud på pladserne i sit band og får nu musikalsk opbagning af Jan Lysdahl, Rune Harder Olesen, Dan Hemmer, Søren Vestergaard, Hannibal Gustafsson, Rune Nissen- Petersen, Louise Norby, Annekei og Christoffer Stjerne, som både har været med i studiet til indspilningerne og følger med ud på sommerens koncerter.

Det giver en ny musikalsk kraft, hvor der spilles med lige dele legesyge og tung melodisk overskud og fornemmelse.

Spilledato & tid: Lørdag d. 28. september 2019 kl. 20.00 (Baren åbner kl. 19.00 - Dørene til salen åbner 19.45)

Billetpris: 165 kr. + gebyr (Billetsalget stopper 15 min. før showstart)

Pladser: Unummererede siddepladser