Kulturcenter-neg Lipperts-neg Logo_Bredformat_Hedehuset_Negativ-300x158

• Denne begivenhed er allerede afholdt.

Rasmus Bjerg – Solo#2: Vel-Bjerg’et (Forpremiere)

25. september kl. 20:00

HELT EKSKLUSIVT KAN TAASTRUP TEATER & MUSIKHUS PRÆSENTERE TIL FORPREMIERE PÅ RASMUS BJERGS NYE SOLOSHOW

I Rasmus Bjergs første soloshow, mødte vi ham som barn. Vi så ham som Stig Rossen, som Elvis, som klovn med rød næse, som sin morfar, som Hello Kitty og som sig selv.

Han forsøgte at besvare spørgsmålet om, hvad der egentlig er indeni Rasmus Bjerg. Vi fik historien om drengen, der voksede op i Vester Nebel uden penge, uden den store gule Lego-borg, uden snow wash-jeans, uden carport og bidet. Men med store armbevægelser og med drømmen om at underholde.

I sit nye show samler Rasmus Bjerg op, hvor han slap i det sidste. Vi skal høre, hvordan det gik, efter at han forlod Vester Nebel. Han blev blandt andet skuespiller, overvægtig og folkekær - han blev RASMUS BJERG.

Han blev far til fire, ligesom i filmene, bare i virkeligheden. Han fik rhododendronbed, han fik sommerhus med sprossevinduer, han fik succes. Nu sidder han i sit skærgårdskar med høj puls, forpustet og har det godt, lidt for godt, for Rasmus Bjerg er blevet: Vel-Bjerg'et.

Nu stiller Rasmus Bjerg sig selv spørgsmålet: Er det muligt at nyde sin velbjergethed i ro og mag? Kan man sidde i sit vildmarksbad og nyde en kold øl uden forstyrrelser? Og hans svar er: GU' KA' MAN EJ! Overalt omkring sig ser han kriser. Finanskriser, flygtningekriser, oliekriser og kriser i almindelighed, og de maser sig ind i hans liv.

Rasmus Bjerg er bange. Men synker han, eller flyder han mon ovenpå? Tager han kampen op, eller lader han andre tage den? Kan han stadig få os til at grine? Og har han mon skrevet en sang om det han tumler med?

Alle disse spørgsmål - og meget mere - vil Rasmus Bjerg besvare i sit helt nye soloshow.

Arrangør: Taastrup Teater & Musikhus

Spillested: Taastrup Teater & Musikhus, Kjeld Abells Plads, 2630 Taastrup

Spilledato & tid: 25. september kl. 20.00 (Dørene åbner kl. 19.00)

Billetpris:
PG1: 185 kr. + gebyr