RapBeatPoesi udsolgt

22. januar 2020 kl. 10:00 - 15:00

Begivenhed Navigation

UDSOLGT

Tilmeld din klasse en danskfaglig skriveworkshop om rap og beatpoesi

Høje-Taastrup Bibliotekerne har hyret forfatter Claus Høxbroe samt rapper og retoriker Stik Op, tilsammen RapBeatPoesi, til at undervise i rap og beatpoesi.

De to professionelle kunstnere arbejder med de unge og får dem til at skabe tekster ved brug af hverdagssprog, rim, slang, gentagelser og andre lyriske virkemidler.

Samlet vil workshoppen have en varighed af 5-6 lektioner, og foregå fra kl. 10:00-15:00. Dagen sluttes af med en fernisering/elevfremførsler af egne tekster i Salen, hvor alle i kommunen er velkomne.

Høxbroe og Stik Op vil som optakt til ferniseringen underholde med en lille koncert, og vi byder på sodavand. Koncert og fernisering vil blive afholdt i tidsrummet kl. 14:00-15:00.

I alt er der plads til 3 klasser på forløbet, tilmelding sker efter først-til-mølle-princippet.

Efter workshoppen vil elevernes tekster blive udstillet på Hedehusene Bibliotek. Derudover udgiver vi en lille folder med teksterne, som I modtager med posten.

Fag: Dansk
Læringsmål:
Eleven får udvidet sin genreforståelse og ny viden om både poesi, rap og sprog.

Eleven kan forholde sig til velkendte temaer i eget og andres liv gennem undersøgelse af litteratur/æstetiske tekster.

Eleven kan følge regler for kommunikation i overskuelige formelle og sociale situationer.

Fokus på kreativ skrivning, leg med sproget og lysten til skriftlig udfoldelse.

Målgruppe: 8.-9. klasse
Dato og tid: Onsdag d. 22. januar 2020, kl. 10:00-15:00
Hvor: Hedehuset, Hovedgaden 371 B, 2640 Hedehusene
Tilmelding: bibskoler@htk.dk