Prinsens Musikkorps m. Niels Olsen

24. januar 2019 kl. 19:30

"Publikum kan glæde sig til fest og farver, når Prinsens Musikkorps spiller deres årlige nytårskoncert. I år har orkestret allieret sig med den musikalske spradebasse Niels Olsen, så der er i dén grad lagt i kakkelovnen til en underholdende og festlig koncert.

De færreste er nok i tvivl om Niels Olsens store musikalitet, og hans mange år som både sangskriver og sanger i ‘Ørkenens Sønner’ taler sit tydelige sprog. Han er et musikalsk menneske med tæft for skæve indfald og humoristiske twists.

Niels Olsen har også skrevet sig ind i den danske filmhistorie med sine roller i klassikere som ‘Den eneste ene’ og ‘Far til fire’. For tiden fylder han danskernes tv-skærme i underholdningsprogrammet ‘Rundt på gulvet’. Og til januar kan han således opleves som både solist og entertainer, når han sammen med Prinsens Musikkorps byder det nye år velkomment med en spektakulær og underholdende nytårskoncert med masser af god musik.

Prinsens Musikkorps er et af Forsvarets tre fuldtidsprofessionelle musikkorps, og orkestret er kendt for sin store musikalske spændvidde, der strækker sig over alt fra popklassikere til pompøse marcher. Orkesteret består af 16 fuldtidsprofessionelle musikere og har til huse på Skive Kaserne."

Spilledato & tid: 24. januar 2019 kl. 19.30 (Baren åbner kl. 18.30 - Dørene til salen åbner 19.15)

Billetpris: 195 kr. + gebyr  (Billetsalget stopper 15 min. før showstart)

Pladser: Nummererede siddepladser

24. januar 2019