• Denne begivenhed er allerede afholdt.

AFLYST // Popsi og Krelles forårstur

14. martskl. 11:00 - 12:00

---- OBS! ----

Kære gæster til Popsi og Krelle-koncerterne

For at forebygge spredning af smitte med coronavirus har Høje-Taastrup Kommune d. 11. marts besluttet at udskyde eller aflyse alle arrangementer, hvor Kulturhusene, Bibliotekerne eller Taastrup Teater & Musikhus er arrangør til og med 31. marts.

Det betyder desværre, at vi er nødt til at aflyse Popsi og Krelle-koncerterne her i weekenden.

Vi vil i første omgang prøve at finde en ny dato for Popsi og Krelle. Hvis en ny dato ikke er mulig, eller hvis man er forhindret i at møde op denne dato, kan man få refunderet sine billetter (eksl. gebyr). Er den nye dato intet problem, skal man blot beholde sin nuværende billet.

Vi beklager mange gange, men det er vigtigt, at vi passer på hinanden.

----------------

Det er endelig blevet forår, og Popsi og Krelle er klar med deres forårstur!
Der bliver som altid fuld fart på sang, musik, fagter og sjov! De spiller naturligvis både de kendte klassikere som f.eks. "Hjulene på bussen" og ”Giraffen Gumle” og så kommer der også helt nye forårssange til at få os allesammen i det helt rigtige forårshumør.

Så tag mor, far, mormor, farfar, venner, veninder, fætre og kusiner under armen og kom til fest med Popsi og Krelle i Medborgerhuset.

Alder: 0-5 år

Sted: Medborgerhuset, Taastrup Hovedgade 71, 2630 Taastrup
Dato og tid: d. 14. marts, kl. 11. (der er også koncert kl. 9.30)
Varighed: 1 time, inkl. møde med Popsi og Krelle