Pop Børne-Musikbanko

21. februar kl. 12:00 - 13:10

Pop-Musikbanko For Børn!

Nu åbner vi dørene for en hyggelig omgang musikbanko, med pop-hits fra bl.a. Marcus & Martinus, Popsi & Guitar-Krelle og mange flere. Kom ned og hyg med os! Måske vinder du en fed præmie?

Hvad er Musik-Banko?

Musik-banko er næsten ligesom traditionel banko - bortset fra at vi spiller med sange i stedet for tal. Vores eventkoordinator-elev Magnus står klar som vært og afspiller en masse sange. Hver gang, der spilles en sang, som er på jeres plade, er I et skridt tættere på en række. Vi spiller først 1, så 2 og til sidst 3 rækker.

Pop musik-banko er en del af "Aktiv Vinterferie" og der er derfor GRATIS entré! Tilmelding er dog nødvendig da vi kun har plads til 50 personer. Bankopladerne koster 10 kr. stykket og du kan også købe pølsehorn og saftevand.

Hvis du vil følge med i vores børneunivers, kan du følge vores Facebook-side ”Hyggelig Weekend”, hvor du vil blive opdateret på alle de mange arrangementer i ”Hyggelig Weekend”-universet.

Følg med her: https://www.facebook.com/HyggeligWeekend/

21. februar