• Denne begivenhed er allerede afholdt.

Pink Floyd Project – Wish You Were Here

2. marts kl. 20:00

Pink Floyd Project genopfører legendariske "Wish You Were Here" i sin fulde længde. Bandet præsenterer sit dugfriske bud på, hvordan netop dette album skal lyde i 2018 med visuals, lysshow og kvadrofonisk lyd.

Pink Floyd Project stiller med 10 musikere på scenen og et håndplukket arsenal af gamle og nye instrumenter. Det vil også være muligt at opleve andre uundgåelige hits og sjældenheder fra bagkataloget. Alt sammen serveret i en lyd og lysmæssig totaloplevelse, som bandet er blevet kendt for gennem de seneste 15 år på landevejene i ind- og udland.

"Wish You Were Here" udkom på vinyl i 1975 og ligger således midt i Pink Floyds guldalder. Ud over at rumme to af bandets største hits, byder albummet også på unikke instrumentale passager der er absolut definerende for Pink Floyds sound. WYWH er måske Pink Floyds mest stemningsfulde værk til dato, og et album mange vil hylde som deres absolutte no1.

Arrangør: Taastrup Teater & Musikhus

Spillested: Taastrup Teater & Musikhus, Kjeld Abells Plads, 2630 Taastrup

Spilledato & tid: 2. marts kl. 20.00 (dørene åbner kl. 19.00)

Billetpris: 285 kr. + gebyr