Physical Comedy m. Trygve – Nautilus

15. november kl. 20:00

Trygve Wakenshaw gæstede Taastrup Teater & Musikhus sidste år med sit ordløse standup show ”Kraken”.
Dengang var han relativt ukendt blandt den menige dansker. Men han kom og så og sejrede… hele salen var flade af grin!

Siden hen har alle der kan elsker standup comedy stiftet bekendtskab med ham, da han optrådte til ZULU Comedy Galla 2017. Også her måtte cremen af dansk comedy overgive sig til den gaggede new zealænder.

Nu er Trygve klar med sit nye show ”Nautilus” der kan opleves på Taastrup Teater & Musikhus d. 15. november.
Der er lattergaranti, når Trygve Wakenshaw præsenterer sine hysterisk morsomme optrin og kropslig ekvilibrisme i sit nye soloshow!

Trygve leverer et comedy show, hvor han mimer og udfører physical comedy. Physical comedy er en form, hvor komikeren bruger sin krop og kommer ud i elastiske positioner. Trygve gør det på en hylende morsom måde!

Spilledato & tid: 15. november 2018 kl. 20.00 (dørene åbner kl. 19.00)

Billetpris: 90 kr. + gebyr

Pladser: Unummererede (Siddepladser)