Kulturcenter-neg Lipperts-neg Logo_Bredformat_Hedehuset_Negativ-300x158

Peter & Solvognen

12. august kl. 09:00

Begivenhed Navigation

I forbindelse med DR’s udsendelsesrække "Historier om Danmark", kører historikeren Peter landet tyndt med sin campingvogn. Lørdag den 12. august besøger han Taastrupgaard og sammen med Kroppedal Museum, Helhedsplanen i Taastrupgaard,
Taastrup Teater og Musikhus og områdets beboere, laver han en festlig dag, der sætter fokus på Taastrupgaards historie.

Dagen bliver fuld af underholdene indslag fra scenen - leveret af diverse musikgrupper og lokaleforeninger, spændende madoplevelser samt masser af sjove aktiviteter for hele familien. Bl.a. kommer Pede B og underholder med freestil raps om livet i Taastrupgaard. Man kan også deltage i en fotokonkurrence med flotte præmier. Arrangementet kommer til at foregår på plænen bagved Taastrup Teater og Musikhus. Dagen starter kl. 9.00 med gratis morgenmad og slutter kl. 16.00.

Arrangør: Kroppedal Museum, Helhedsplanen i Taastrupgaard, Taastrup Teater og Musikhus og områdets beboere

Sted: Plænen bagved Taastrup Teater og Musikhus, Kjeld Abells Plads, 2630 Taastrup

Spilledato & tid: 12. august 2017 kl. 9.00-16.00

Billetpris: Gratis