På Slaget 12 på Domhustorvet – Åbning af Kul’tour 2019

GRATIS

Begivenhed Navigation

ÅBNINGSKONCERT MED 'PÅ SLAGET 12' LØRDAG D. 1. JUNI KL. 14.30 PÅ DOMHUSTORVET

Bandet tog navn efter ”In the midnight Hour”, men var enige om at det skulle være et dansk navn, så derfor blev det til ”På slaget 12”. Første livekoncert var i april 1985 i Aarhus.

I 1986 kom gruppens debutalbum, hvor mange numre havde hitpotentiale, men der er særligt en sang, som næsten blev en dansk evergreen, og en hel talemåde, nemlig HJEM TIL ÅRHUS, som
blev kåret som Europas bedste nationale hit i 1987 af det ansete musikmagasin Billboard.

Orkestret har sammen med forsanger Ann-Mette Eltens soloudgivelser solgt over 1 million albums.

Ved koncerten kan man opleve et bredt udvalg af orkestrets repertoire, som f.eks. Ude på det blå ocean, Ta’ kæresten i hånden og mange markante fortolkninger af 60’ernes store hits.

Glæd jer til en dejlig eftermiddag med orkestret ”På slaget 12” og en masse af deres kendte hits.

PRAKTISK INFORMATION:

Spillested: