• Denne begivenhed er allerede afholdt.

Operaforedrag: Carmen ved Claus Lynge

6. juni kl. 17:00

GRATIS

Glæd dig til en spændende aften, når Hedelands Operachef, Claus Lynge kommer og fortæller om Georges Bizets “Carmen” og Opera Hedelands historie. Claus Lynge vil særligt fortælle om opsætning og ideer bag årets opera.

STORT DRAMA – SELV FOR EN OPERAFORESTILLING

Det er svært at overgå dramaet i Carmen. Selv i en genre som opera, der jo ellers ikke er kendt for at lægge låg på følelserne. Man fornemmer allerede i åbningsscenen, at der er et teatralsk forløb under opsejling. Sigøjnerpigen Carmen og de andre piger fra tobaksfabrikken strømmer ud efter arbejdsdagens afslutning. De lokale ungersvende flirter. Men Carmen lader med en uforglemmelig habanera forstå, at hendes hjerte ikke lader sig binde. Kærligheden er en oprørsk fugl, ingen kan tæmme.

PRAKTISK INFORMATION:

Spillested:
Taastrup Bibliotek

Spilledato & tid:
Torsdag den 6. juni kl. 17:00 – 18:00

Billetpris:
Gratis, men arrangementet kræver tilmelding (Klik på "Køb billet" ude til højre)

6. juni
GRATIS