• Denne begivenhed er allerede afholdt.

Gratis online / Fortællerhjørnet: Fotograf Inge Aasmul

24. februarkl. 17:00

o

Fortællerhjørnet er en af Bibliotekernes populære klubber, hvor lokale fortæller om deres liv. Denne gang kan du opleve Fortællerhjørnet hjemme fra sofaen, når Inge Aasmul fortæller live om sit spændende liv som fotograf.

GÅ TIL FACEBOOK-EVENTET

Inge er født den 21. marts 1943 på Køgevej 73 2 sal, på hjørnet af Parkvej. Hendes mor og far var begge fotografer. I 1944 flyttede familien til Køgevej 52, som var på den anden side af gaden. Inge har en særlig hukommelse, og husker vigtige begivenheder fra 3 1/2 års alderen og alting fra 6-7 års alderen med sin fotografiske hukommelse.

Inge vil fortælle og vise billeder fra skolealderen og ca. 70 år frem. Det bliver udpluk af det mest interessante, begivenhedsrige og sjoveste hun har oplevet.

24. februar
o