Ole Henriksen – The Ole Glow Show

2. oktoberkl. 19:00

Finder Ole Henriksen virkelig selv på hvilke ingredienser, der skal i hans produkter? Danser han også med sine ansatte og kollegaer ude på verdensscenen? Og hvordan er det lykkedes for den lille nordjyde at opbygge et verdensomspændende luksusbrand og blive en af Danmarks mest succesfulde forretningsmænd på verdensscenen nogensinde?

Som noget helt nyt tager Ole Henriksen ud med et show, som omhandler hans gode forretningssans, hans idérige, motiverende og inspirerende indgangsvinkel til iværksætteri og ikke mindst hans helt ekstraordinære, positive og anerkendende tilgang til livet som leder og kæmpe forbillede for tusinder af mennesker i hele verden. Oles livsglæde og evige nysgerrighed gennemsyrer hans dagligdag - både privat og på jobbet - og så sandelig også på en aften med The Ole Glow Show.

Glæd dig!

Arrangør: FOF Københavns Omegn og AOF Vestegnen

Spilledato & tid: 2. oktober 2020 kl. 19.00 (Baren åbner kl. 18.00 – Dørene til salen åbner kl. 18.45)

Billetpris: 300 kr. (Billetsalget stopper 15 min. før showstart)