SØG EFTER EVENT GENRE

Ølsmagning med Carsten Berhelsen

27. februar kl. 19:00 - 21:30

Det er med stor stolthed, vi kan præsentere årets første (og måske største) ølsmagning i selskab med hele Danmarks øl-guru: Carsten Berthelsen

Vi har sammen med Carsten udvalgt 10 forskellige øl i lige så mange stilarter: Rodenbach Vintage, Gambrinus Dark, Limfjordsporter, The Fundamental Blackhorn, Schlenkerla
Märzen, Samichlaus Classic, Indslev Svane Hvede, Jopen Northsea, Thomas Hardy, Westmalle Trippel.

Carsten Berthelsen vil guide os sikkert rundt, krydret med sjove og spændende anekdoter fra hans imponerende tid som øl-entusiast.

Carsten Berthelsen modtog i 2007 Danske Ølentusiasters hæderspris.

På ølfestivalen i maj 2013 blev Carsten, som den kun 3. i landet, udnævnt til æresmedlem af Danske Ølentusiaster.

Senest er Carsten nærmest blevet folkeeje som 1/3 af teamet der henrykkede store dele af Danmark på "Natholdets julekalender". Her underholdt han med sin store viden om øl og viste stor tålmodighed mht. at holde styr på Anders Breinholdt og Søren Rasted.

Mon ikke han også kan underholde og holde styr på 50 glade ølentusiaster denne aften - cheers!

Arrangør: Taastrup Ny Vinhandel

Sted: Taastrup Teater & Musikhus, Kjeld Abells Plads, 2630 Taastrup

Spilledato & tid: 27. februar 2018 kl. 19.00-21.30 (dørene åbner kl. 19.00)

Billetpris: 295 kr.