Kulturcenter-neg Lipperts-neg Logo_Bredformat_Hedehuset_Negativ-300x158
SØG EFTER EVENT GENRE

• Denne begivenhed er allerede afholdt.

Nordisk Fjer – Foredrag

23. oktober kl. 14:00 - 16:00

Tilbring 6 hyggelige eftermiddage med foredragsrækken

Andet foredrag er med tidligere administrerende direktør i Nordisk Fjer koncernen Anders Wejrup, som vil fortælle om Nordisk Fjer sagen.

Nordisk Fjer og dynegigantens kollaps blev årets absolutte topsucces på Det Kongelige Teater fra 15/3 - 9/6 2016. Vi ser her bestyrelsesmødet / generalforsamlingen i september 1990, hvor den store globaliseringsplan, Operation Southern Comfort, blev behandlet sammen med en masse regnskabstal. Og det hele endte i kaos.

Hvad var det egentlig der skete bag facaden på de bonede gulve i den børsnoterede koncern Nordisk Fjer, i det der er blevet kaldt ”Danmarkshistoriens største og mest spektakulære erhvervskandale”.

Hvorfor gik det så galt som det gjorde og hvordan kunne den arbejdende bestyrelsesformand Johannes Petersen igennem mere end 20 år svindle og bedrage uden at nogen reagerede hverken indenfor eller udenfor koncernen.

Få et enestående og unikt indblik bag facaden i Nordisk Fjer, og hør om de rystende og meget dramatiske begivenheder der førte til Nordisk Fjer koncernens sammenbrud i 1990 og bestyrelsesformandens selvmord, fra en der har haft det helt tæt inde på kroppen de sidste mere end 25 år.

AOF byder på kaffe og kage i pausen.

Dette foredrag er ét ud af en foredragsrække på 6, som samlet koster 500 kr.

Lipperts
Taastrup Hovedgade 71