• Denne begivenhed er allerede afholdt.

No More Jacks – Mod Nye Tider

22. september kl. 20:00

NO MORE JACKS – MOD NYE TIDER

Efter ti år i selskab med Four Jacks' vidunderlige musik er det tid til forandring for de fire musikalske venner Rossen, Lohmann, Asholt og Heick, og publikum kan glæde sig til et brag af et show, som markerer ti års samarbejde på scenen, - ti års musikalsk venskab.

Four Jacks stoppede samarbejdet i 1964 og overlod scenen til andre kunstnere, som skabte nye fantastiske ørehængere, hvoraf mange er blevet evergreens. Det er disse store hits, de fire venner nu tager under kærlig behandling og fyrer af i kapelmester Peder Kragerups velklingende firestemmige arrangementer. Som altid, serveres musikken indpakket i charme, humor og kærlige drillerier, og med et fantastisk orkester bag kvartetten.

Har man oplevet Rossen, Lohmann, Heick og Asholt i deres sprudlende hyldest til Four Jacks, så kan man denne gang glæde sig til at synge og gynge med på numre som “To mennesker på en strand”, “Susanne, Birgitte og Hanne”, “Tag med ud å fisk” og mange, mange andre ørehængere fra 60’ernes og 70’ernes ind - og udland.

Der er lagt op til en herlig aften i Taastrup Teater & Musikhus.

Vi glæder os til at se jer!

Spilledato & tid: 22. september kl. 20.00 (dørene åbner kl. 19.00)

Billetpris: 350 kr. + gebyr

Pladser: Nummererede siddepladser