Nisser til søs

15. december kl. 13:00

Nis og Nisse Sisse skal fejre jul hos deres Tante Hanegal, men da de når frem er Tante Hanegal slet ikke hjemme. Hun har lagt en seddel om, at hun er taget ud på de syv have for at finde de helt rigtige julekrydderier til alle julekagerne. Hun er taget ned hvor peberet gror og ved ikke, hvornår hun kommer tilbage.

Nis og Nisse Sisse bliver rigtig kede af det, for hvordan skal de holde jul uden deres elskede Tante Hanegal? Men så får Nisse Sisse en ide: de sejler da bare efter hende. Nis kan ikke se, hvordan det skal kunne lade sig gøre, for de har jo hverken båd eller sejl - og så kan han heller ikke svømme. Men hvis man bruger sin fantasi, kan man nå langt, siger Nisse Sisse - og så bygger de to nisser en båd og sejler afsted.

Ude på havet møder de  en ensom pirat og en skør blæksprutte, som udfordrer de to nisser, og glæden er stor, da de endelig ankommer til Juleøerne, hvor de håber de kan finde Tante Hanegal... En skør og sjov juleleg om at bruge sin fantasi med iørefaldende musik – hvor publikum synger med, og får julen i deres hjerter.

Producent: Louise Schouw

Medvirkende: Anne Karin Broberg, Chris Skytte, Stine Løike

Instruktion: Louise Schouw

Manuskript og musik: Chris Skytte

Arrangør: Taastrup Teater & Musikhus

Spillested: Kjeld Abells plads, 2630 Taastrup

Dato og tidspunkt: 15. december kl. 13.00

Alder: Fra 4 år

Varighed: 40 min.

Billetpriser:

Løssalg: 104 kr. + gebyr

Børn og unge under 25: 65 kr. + gebyr

Rabat for skoler og institutioner: 44 kr. (læs info nederst på siden)

I døren: 130 kr. + gebyr

Pladser: Nummererede siddepladser

Til Skoler og institutioner:
Det er muligt at få sendt en EAN-faktura ved bestilling af billetter pr. mail til billetter@htk.dk  - Oplys antal, navn på forestilling, skole, ean. mv.

For yderligere spørgsmål kan du kontakte koordinator Samanda Berlin på 42783993

15. december