• Denne begivenhed er allerede afholdt.

Niels HP Kvartet feat. Mathias Heise // Jazz I Uge 3

22. januarkl. 20:00

KONCERTERNE I UGE 3 ER AFLYST PGA. COVID-19 NEDLUKNINGEN. ALLE BILLETKØBERE ER ORIENTERET.

Kvarteten spiller Niels HP's groove baserede musik, som levner plads til, at musikerne kan strække ud, så ikke to aftener er ens. En levende musiktrio, hvor Jacob Christoffersens sprudlende klaverspil og Jesper Bodilsens varme groove og Zoltan Csörsz  geniale grooves danner en perfekt legeplads for Niels HP's vokal.

Niels HP -Sang & Congas:
Synger i feltet mellem Soul R&B og Jazz. Har med sin baggrund som trommeslager og perkussionist altid et øje til groovet, og med soulen som klangbund flirter han med Jazzens improviserende tilgang til musikken.

Jacob Christoffersen - Piano & kor:

Modtager af Ben Webster prisen.  Fast pianist med Jazz sangerinden Sinne Eeg. Jacob Christoffersen spiller med en intensitet og et overskud, som med rette har gjort ham til en af de mest benyttede Jazzpianister herhjemme.

Jesper Bodilsen -Kontra bas:

Er med sin varme tone, og overlegne ro og musikalitet med rette en af Danmarks mest brugt bassister. Spiller over hele verden med bl. andet Stefano Bollani.

Zoltan Csörsz:

Malmø baseret Trommeslager som med sit temeperamentsfulde spil og gyngende groove er eftertragtet på den danske/svenske musikscene. Han har spillet med så at sige alle, og er altid garant for en livlig musikalsk legestue.

Spilledato & tid: Fredag d. 22. jan. 2021 kl. 20.00 (Baren og dørene til salen åbner kl. 19.00)

Billetpris: 150 kr. (inkl. gebyr)

Pladser: Unummererede Siddepladser

22. januar