SØG EFTER EVENT GENRE

23. september kl. 19:30

DKK250 - DKK270
Pressebillede: Musik og Eventyr med Ghita Nørby, Michala Petri og Lars Hannibal

En af Danmarks største skuespillerinder Ghita Nørby, den verdensberømte blokfløjte-virtuos Michala Petri og strengemesteren Lars Hannibal på guitar og lut, har sammen skabt en forestilling med musikalsk magi og eventyrstemning.

Det er en forestilling i 10 scenebilleder, hvor tekst og musik veksler i et smukt og harmonisk forløb. Ord og toner bruges til at fortælle om livets mystik og enkelhed. Et menneskes tanker om livet og kærligheden og alle de dårskaber, der følger med på rejsen.

Ghita Nørby behersker hele følelsesregistret og kan med sit nærvær, melodiske fraseringer af teksten og smukke udtale, skabe en stemning af varme og spænding, der når ind i en hver sjæl. Og sammen med de to virtuoser Michala Petri og Lars Hannibal skabes denne fantastiske forestilling, der i en blanding af skøn musik og fortælling leder publikum på en forunderlig rejse gennem eventyrets verden.

Ghita Nørbys nærvær kan mærkes, selv på de bagerste rækker. Hun formår at formidle sin fortælling med en følsomhed og forståelse, der bærer præg af hendes store erfaring i livet såvel som på scenen.

Arrangør: Høje-Taastrup Teaterforening

Spilledato & tid: 23. september kl. 19.30