SØG EFTER EVENT GENRE

AFLYST // Musik i Hedeland: Danmarks Underholdningsorkester m. Burhan G, Pernille Rosendahl, Noah og HUSH

23. augustkl. 13:00

DKK400 – DKK570

Musik i Hedeland 2020 er desværre aflyst pga. Covid-19. Det har desværre ikke været muligt at rykke koncerterne til en ny dato i 2021. Alle billetkøbere har fået besked via mail fredag 3. juli 2020.

"Musik i Hedeland" kan med stor stolthed præsentere sammen med Burhan G, NOAH, Pernille Rosendahl og HUSH og Danmarks Underholdningsorkester Sound of Symphony - et unikt koncertformat, der forener rytmisk musiktradition med symfonisk lyd.

Sound of Symphony er et nyt koncertformat, som samler og genfortolker en række af tidens store musikbidrag. Burhan G, NOAH, Pernille Rosendahl og HUSH leverer velkomponeret pop, country og indie i hver sin ende af den rytmiske musikgenre - men fælles for dem alle er nærværet og den kunstneriske kompromisløshed. Danmarks Underholdningsorkester er den klassiske rygrad, der løfter musikken til nye højder.

Det bliver i unikke og naturrige omgivelser i Hedeland, og det bliver endnu smukkere, når solisterne synger og Danmarks Underholdningsorkester står for musikken.

"Musik i Hedeland" afholder også koncer lørdag d. 22. august med Folkeklubben, Søren Huss og Jung. Du kan købe partout-billetter til begge koncerter. Bare klik på billetink.

Arrangør: Taastrup Teater & Musikhus, Gimle og Kul'tour

Spillested: Hedeland Amfiteater, Tranemosevej 8, 2640 Hedehusene

Spilledato & tid: 23. august 2020 kl. 13.00 (Pladsen og Amfiteater åbner kl. 11.00)

Billetpriser:

Dagsbillet: 400 kr. + gebyr