Musical-Musikbanko

23. november kl. 18:30 - 20:00

Kalder alle unge musical-interesserede!

Kulturhusene og Ungdomsskolen byder indenfor til "Musical-Musikbanko", og det bliver en ren fest!

Går du rundt med en lille musicalperformer i maven? eller er du allerede godt i gang med at dygtiggøre dig? Så er dette arrangement helt sikkert noget for dig! Og så er indgangen GRATIS!

På dagen vil vi få hjælp af de skønne unge mennesker fra musicalholdet på Ungdomsskolen, som også gerne fortæller om oplevelsen ved holdet, og hvem ved? Måske de byder op til fis og ballade.

Så hvad er musikbanko?
I grunden er det ligesom almindelig banko... Bare med sange, i dette tilfælde musicalsange, i stedet for tal. Vi spiller med 4x4 felter, altså fire omgange i alt og der er gode præmier i sigte. Pladerne kan købes til arrangementet og koster 5 kroner stk.

OBS! Tilmelding er nødvendig via linket her på begivenheden, da vi har begrænset plads.

Vi glæder os til at se jer!

Medborgerhuset
Taastrup Hovedgade 71