Moonjam

10. maj 2019 kl. 20:00

Alle kender sangene og musikken, som hittede sidst i firserne og i halvfemserne...

Men har man været til en Moonjam-koncert, så ved man, at det der opstår live lige i dette uendelige øjeblik, hvor de efterhånden ret så garvede musik-magikere spiller med ekvilibristisk ekspertise - og improviserer med et pop-øre-overskud af dimensioner, kan tage publikum på en enestående rytmisk melodisk rejse ud i universet og ind i deres inderste følelsesregister.

Nostalgi, melankoli, glæde, lykke; en dans og syng-med-oplevelse.

Morten Kærså og brormand, Rasmus Kærså, har holdt fast i Moonjam-konceptet, ikke mindst i løbet af de sidste 5-6 år - med mere end 60 koncerter om året - hvor de har banket Moonjam op under stjernerne igen. Moonjam er nærmest større og vildere end dengang, hvor sange som Bag de blå bjerge, Gennem ild og vand, Belisa, Annabella, Midsommernat, Shaida osv. osv, blev til.

Moonjam spiller i to konstellationer: Som den elektriske trio med Bobby Ricketts på sax, eller den mere Rock’n'Roll-prægede sekstet, hvor især guitaristen Mikkel Nordsø farver lydbilledet. (Mikkel og Morten har også et ret godt greb om den musikstil de grundlagde med hedengangne Sneakers...)!

Der er i princippet lige så meget knald på trioen som på sekstetten; fest og fantastiske farver, og egentlig er det scenestørrelsen der afgør, om det er den ene eller den anden version man skal satse på.

Line-up sekstet:
Mikkel Nordsø, guitar, Henriette Krogh, drums, Maibrit Olesen, vox, Bobby Ricketts, sax, Rasmus Kærså, bas/vox, Morten Kærså, vox/keys.

Line-up trio:
Bobby Ricketts, sax, Rasmus Kærså, bas/vox, Morten Kærså, vox/keys.

Spilledato & tid: 10. maj 2019 kl. 20.00 (Baren åbner kl. 19.00 – Dørene til salen åbner kl. 19.45)

Billetpris: 275 kr. + gebyr  (Billetsalget stopper 15 min. før showstart)

Pladser: Ståpladser

Der vil være enkelte siddepladser til koncerten, men det er efter først-til-mølle princippet.

10. maj 2019