SØG EFTER EVENTS I KULTURHUSENE

Kulturcenter-neg      Logo_Bredformat_Hedehuset_Negativ-300x158
Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

Mit Liv Som Fotograf – Anja Ekstrøm

30. novemberkl. 19:00

DKK100

Vi får besøg af Anja Ekstrøm som lægger vejen forbi for at fortælle os sin historie om hvordan hun gik fra et 8-16 kontorjob til at være fotograf på fuld tid.

At være fotograf i dag handler ikke kun om at lave nogle gode billeder, faktisk handler det i lige så høj grad om andre ting, og det vil Anja bl.a. fortælle lidt om.

Foredraget bliver ikke af teknisk karakter, for Anja er nemlig den kreative type hvor alt det med teknik er sekundært og dermed er hun et levende bevis på, at man sagtens kan stable en karriere på benene uden at være total nørdet. Så længe man ved hvor man tænder kameraet, så er man godt på vej!

Du har sikkert set nogle af Anjas billeder før, måske helt uden at vide det, for hun arbejder bl.a. for L’oreal, Universal Music Group, Aveny kæden, Bilka, E-bay og mange andre, og så har hun fotograferet et hav af kendte danskere.

Anja tager et udvalg af sine billeder med og krydrer dem med tilhørende historier og anekdoter og sa° har hun lovet, at hun også vil vise os sit første billede
Vi har ikke mange danske kvindelige fotografer som også formår at gøre sig i udlandet, så sæt lige kryds i kalenderen og kom og hør hendes historie.

 

Arrangør: AOF Vestegnen

Spillested: Taastrup Kulturcenter, Poppel Allé 12, 2630 Taastrup

Spilledato & tid: Mandag 30. nov. 2020 kl. 19.00

Billetpris: 100 kr.

Pladser: Unummererede

Detaljer

Dato:
30. november
Tidspunkt:
19:00
Pris:
DKK100
KØB BILLET
Begivenhed Kategorier:
,

Sted

Taastrup Kulturcenter
Poppel Allé 12
Taastrup, 2630 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
43352843

Arrangør

AOF Vestegnen
Telefon:
4371 3671
E-mail:
info@aofvest.dk
Hjemmeside:
www.aofvest.dk