• Denne begivenhed er allerede afholdt.

MIT LIV SOM ELKJÆR – FOREDRAG

22. marts kl. 19:00

Hør Preben Elkjær fortælle om sit liv – med udgangspunkt i bogen ”Mit Liv som Elkjær”

Kom tættere på legenden Preben Elkjær. I 80’erne var han verdens bedste angriber og er vel nok den bedste danske forward, nogensinde. Kom med på en tour de force gennem 1980’er-landsholdets gennembrud og storhedstid, hvor han, ærligt og direkte, fortæller om presset, forventningerne, opture og nedture i sit liv. Han kommer rundt om livet både som træner, klubejer, forretningsmand, tv-direktør og fodboldkommentator - alt sammen fortalt med hans velkendte glimt i øjet.

Selvom de fleste voksne danskere har en idé om, hvad Elkjær er for én – så kan tilhørerne måske få revideret deres opfattelse, efter mødet med Preben. I foredraget i interviewes han af journalist og forfatter Peter Sloth.

22. marts

Taastrup Kulturcenter