• Denne begivenhed er allerede afholdt.

Udsolgt -Mini Carmen

13. august kl. 11:00 - 11:45

De fleste kender historien om sigøjnerkvinden Carmen, som følger sit hjerte og er fri som fuglen. Hun knuser mange mandehjerter på sin vej, og det sidste knuste mandehjerte får fatale konsekvenser for hende.

Bizet’s opera om Carmen er en af de mest spillede operaer i verden. Den tre timer lange opera bliver i vores version skåret ned til 45 minutter, hvor vi har medtaget alle de største hits og arier, og samtidig bibeholder hovedtrækkene i historien.
Den universelle historie bringer vi ind i nutiden og udfolder den som et moderne firkantsdrama.

Forestillingen synges på fransk med danske overtekster, så I kan følge med i historien. Mini Carmen er en komplet opsætning med orkester, kor og selvfølgelig solister. Det bliver en oplevelse som byder både på drama, morsomheder og helt fantastisk musik. Som altid byder Opera Hedeland også på en overraskelse, som ikke ses i andre operaer.

Der er plads til 3000 i Hedeland Amfiteater.

Fag: dansk
Målgruppe: mellemtrin og udskoling
Dato og tid: torsdag d. 13. august 2019 kl. 11
Hvor: Hedeland Amfiteater, Tranemosevej 8, 2640 Hedehusene
Pris: gratis
Varighed: 45 min.

Gratis billetter bookes via billetlinket.

En del af Kulturpakken for alle skoler i Høje Taastrup Kommune

Introduktion til skolerne