Michael Learns to Rock

1. marts 2019 kl. 20:00

Michael Learns to Rock (2018)

MLTR har i deres usædvanligt lange karriere toppet hitlisterne i mere end 15 lande og solgt millioner af albums og singler, først og fremmest i Skandinavien og Asien. Som ganske få andre danske bands har MLTR formået at bevare sammenholdet og energien til at fortsætte med at udgive ny musik og spille koncerter rundt om i verden.

Den 21. marts 2018 er det præcis 30 år siden MLTR mødtes for første gang i øvelokalet i Århus og dermed startede en fælles og uforudsigelig rejse ud i popmusikkens verden, hvor det eneste pejlemærke, og det som skulle føre bandet jorden rundt på utallige succesfulde turnéer, var bandmedlemmernes fælles kærlighed til musikken.

Bandet leverer fortsat popmusik i verdensklasse, og i sommeren 2017 gik MLTR i studiet med en god håndfuld nyskrevne sange, skrevet af forsanger Jascha Richter, for at indspille, hvad der vil blive bandets 9. studiealbum. Albummet forventes ude i første halvdel af 2018, som en gave til de mange fans verden rundt.

”Det vigtigste for os, og det som har holdt os sammen i alle årene er uden tvivl vores fans og alle som kommer til vores koncerter” lyder det fra bandet, som fortsætter ”….vi elsker stadig at spille musik, og vil egentlig bare gerne spille så meget som muligt”, hvorfor der også planlægges bandets mest omfattende turné i Danmark i mere end 20 år. Danmarksturnén 2018 bringer MLTR rundt til alle dele af Danmark, hvor bandet vil levere en perlerække af de bedste sange fra deres lange karriere, og naturligvis også et par sange fra det kommende album.

Spilledato & tid: 1. marts 2019 kl. 20.00 (dørene åbner kl. 19.00)

Billetpris: 325 kr. + gebyr

Pladser: Nummererede siddepladser