Mathilde Falch m. Band

7. februar 2020 kl. 20:00

Mathilde Falchs tredje og anmelderroste album ”Alle Taler” udkom i oktober 2015. Mathilde har haft travlt siden debutalbummet ”Lad Mig Gå Fri” udkom i 2012. Undervejs – på flere større turnéer med sit band, som duo og soloartist – har hun bygget sit navn solidt op på landets spillesteder og festivaler. Samtidig har Mathilde Falch siden februar 2015 også været ambassadør for Landsforeningen Sind.

Mathilde Falch har indspillet det seneste album i samarbejde med producertalentet og guitaristen Christian Ki, der også er fast medlem i Mathildes band. Med sange om afhængighed, livslyst, relationer, det fordummede massemenneske, tilgivelse, kærlighed og savn viser Mathilde Falch nok en gang, at hun er en sangskriver med meget på hjertet

Med sig har hun en kærlighed, der er større til rock end til pop, og hun er stadig en sjælden fugl i sin generation. Sammen med Christian Ki skruer hun på dette album op for en mere alternativ og melankolsk rocksound uden at give afkald på det melodiske og det helt særlige nærvær, der er så kendetegnende for hende.

Albummet er indspillet med Mathildes faste band, som også er med hende på landevejene: Adam Winberg på trommer, Morten Puper på keyboards, Jeppe Skovbakke på bas, Christian Ki på guitar og Charlotte Schultz på kor.

Det bliver en fantastisk koncert. Glæd dig...

Spilledato & tid: 7. februar 2020 kl. 20.00 (Baren åbner kl. 19.00 – Dørene til salen åbner kl. 19.45)

Billetpris: 150 kr. + gebyr  (Billetsalget stopper 15 min. før showstart)

Pladser: Unummererede Siddepladser