• Denne begivenhed er allerede afholdt.

Magien af den bulgarske folklore

8. december 2018 kl. 19:00

Oplev danse fra alle regioner i Bulgarien og bliv overvældet af musik, rytmer, farverige dragter, sange og traditioner.

Oplev den magiske bulgarske folklore, som 8 dansegrupper – i alt 150 dansere fra 5 forskellige lande, vil underholde med.

En særlig hilsen fra solodansere fra Bulgarien og Danmark med spansk og irsk dans, samt en særlig hilsen til vores danske publikum fra værterne ”BG Folk Ritmi”. Overraskelser fra andre dansegruppen fra Balkan, kan heller ikke udelukkes.

Efter danseshowet inviteres til Horoteka - diskotek med folkemusik og horodanse. Danserne vil sammen med alle gæster danse nogle af de mest populære bulgarske folkedanse.

Lad dig rive med – vi garanterer fest og farver!

I teaterbaren kan der købes drikkevarer og forfriskninger. Vores sponsorer har sørget for kildevand og gaver til de heldige vindere af lotteriet.

Vær med til vores danseshow, og dans til de bulgarske folkerytmer – vi glæder os til at møde dig.

Arrangør: Rokanova

Spilledato & tid: 8. dec. 2018 kl. 19.00 (Baren åbner kl. 18.00 – Dørene til salen åbner kl. 18.45)

Billetpris: 175 kr. + gebyr (I billetprisen er inkluderet en kildevand)

Pladser: Sidde-/Ståpladser