Magien af den bulgarske folklore

8. december kl. 19:00

Oplev danse fra alle regioner i Bulgarien og bliv overvældet af musik, rytmer, farverige dragter, sange og traditioner.

Oplev den magiske bulgarske folklore, som består af 8 dansegrupper - i alt 150 dansere fra 5 forskellige lande, vil underholde med. En særlig hilsen fra solodanserne fra Bulgarien og Danmark med spansk og irsk dans, samt en særlig hilsen til det danske publikum fra værterne "BG Folk Ritml".

Efter danseshowet inviteres Horoteka (diskotek med folkemusik og horodanse. Danserne vil sammen med alle gæsterne danse nogle af de mest populære bulgarske folkedanse. Lad dig rive med - vi garanterer fest og farver.

I teatrets bar kan der købes drikkevarer og forfriskninger. Vores sponsorer har sørger for Kildevand og gave til de heldige vindere af lotteriet.

Vær' med til et stort danseshow og dans til de bulgarske folkerytmer, som kan blive en tradition skabt af musik, dans og venskab.

Arrangør: Rokanova

Spilledato & tid: 8. dec. 2018 kl. 19.00 (Baren åbner kl. 18.00 – Dørene til salen åbner kl. 18.45)

Billetpris: 175 kr. + gebyr (I billetprisen er inkluderet en kildevand)

Pladser: Sidde-/Ståpladser