SØG EFTER EVENTS I KULTURHUSENE

Kulturcenter-neg      Logo_Bredformat_Hedehuset_Negativ-300x158
SØG EFTER EVENT GENRE
Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

Mads Langer m. Danmarks Underholdningsorkester

7. juni kl. 19:30

DKK300

Kul'tour har lavet et scoop i Kul'tour ugen.

De har arbejdet længe med denne ide: At få et stort orkester til Taastrup Teater i Kul'tour ugen med en stor dansk solist

Og endelig er det lykkedes at få Danmarks Underholdningsorkester med ca. 30 mand og med Andreas Vetö som dirigent, og så er det med den store danske sanger og sangskriver Mads Langer.

 

Andreas Vetö

Andreas har boet i Taastrup hele sit liv og er i dag direktør for orkestret, men det er ikke ensbetydende med, at han helt har lagt sin dirigentuddannelse bag sig.

Andreas startede som mange andre inden for musikken i Tivoli-Garden, hvor han lagde grunden til sin uddannelse. Han uddannede sig på trompet, men besluttede senere at gå dirigentvejen.

Og det er gået fantastisk godt. Han har dirigeret mange amatørorkestre til koncerter og musicals, og store kendte orkestre som Odense Symfoniorkester, Danmarks Underholdningsorkester og ikke mindst DR bigband. Han har sit eget big band, som har spillet på Taastrup Teater til Sinatra night med Flemming Enevold og har i Kulturcentret her i byen dirigeret DR bigband.

Trods det, at han kun er i begyndelsen af 30-erne, er han allerede nået langt. Han har arbejdet på flere musikskoler, deriblandt Høje-Taastrup, og her var han med til at starte projektet HOPE op. Han har masser af strenge at spille på, så vi glæder os til at se ham på Taastrup Teater & Musikhus, hvor han dirigerer Danmarks Underholdningsorkester.

 

Mads Langer

Han er manden bag internationale hits som "3AM", ”Fact-Fiction”, ”You’re Not Alone”, "Heartquake”, ”Elephant” og ”Tunnel Vision”. Han har udgivet fem album, spillet over 400 koncerter i ind- og udland de seneste fem år og har vundet otte GAFFA Awards, en DMA, en Carl Prisen og en Zulu Award.

Mads Langer er i topform – og efter halvandet års ventetid siden det seneste album Reckless Twin, der strøg ind på albumhitlisternes førsteplads, udgav han i november minialbummet "All the Time, Sometimes".

Mads Langer har senest optrådt til DMA'en, og ved Gaffa Prisen hvor han modtag prisen for Årets Solist og årets Live Artist.

Langers nyeste single, "Flawless", har i flere uger ligget nr. 1 på den danske airplay chart.

 

Arrangør: Kul'tour

Spillested: Taastrup Teater & Musikhus, Kjeld Abells Plads, 2630 Taastrup

Spilledato & tid: 7. juni kl. 19.30 (dørene åbner kl. 18.30)

Billetpris: 300 kr.

Pladser: Unummererede siddepladser

Detaljer

Dato:
7. juni
Tidspunkt:
19:30
Pris:
DKK300
KØB BILLET
Begivenhed Kategorier:
,

Sted

Taastrup Teater & Musikhus
Kjeld Abells Pl.
Taastrup, 2630 Danmark
+ Google Map
Telefon:
43352770
Hjemmeside:
www.teaterogmusik.dk

Arrangør

KUL’TOUR
Telefon:
20 25 88 00
Hjemmeside:
www.kultour.nu