SØG EFTER EVENT GENRE

Forestillingen LYST – Bordel på Medborgerhuset

14. september kl. 17:00

Eja Due inviterer publikum ind i det private, intime rum, hvor sexarbejde foregår, samt ud i det offentlige rum, hvor de normative sandheder danner konstruktionen: “den prostituerede”.

Det er interaktiv, provokerende og intim scenekunst, hvor Eja sætter sin egen krop på spil i en gennemgribende undersøgelse af offentlighedens forståelse af, hvem den prostituerede er, og hvilke problematikker der eksisterer i den offentlige debat om hende.

For hvori ligger forskellene og lighederne egentlig – mellem hende selv og en sexarbejder?

Bliv udfordret på dine holdninger
Til performance lecturen har publikum mulighed for selv at deltage i debatten undervejs og ikke mindst blive udfordret på holdninger til emnerne købesex, prostitution og sugardating, i dialog med Eja, der de sidste fem år har fuldt debatten herhjemme og i udlandet tæt.

Eja undersøger, hvordan vi forholder os til sexarbejderen ved at sætte fokus på, hvordan vores individuelle stemme gør en forskel, når det kommer til udskamning eller accept af luderen i vores samfund.

Arrangør: Kulturhusene

Spillested: Medborgerhuset, Taastrup Hovedgade 71, 2630 Taastrup