Luftens Helte – Disney Koncert

31. oktober kl. 20:00

Find dine mest slidstærke dansesko frem, tag dine bedste venner under armen og begynd at varme stemmen godt og grundigt op.

Luftens Helte melder nemlig klar til at fyre op under Taastrup Teater & Musikhus til efteråret, og det kommer bestemt ikke til at gå stille for sig!

Det bliver en musikalsk oplevelse i absolut særklasse og en fest uden lige, når det 19-mand store band vækker de kendte sange fra film som Løvernes Konge, Tarzan, Frozen, Aristocats, Herkules og mange flere til live – live på scenen.

Luftens Helte har spillet koncerter for fulde huse landet over og nu er de klar til at indtage Taastrup Teater & Musikhus lørdag d. 31. okt. kl. 20.00.

Luftens Helte består af en energisk og farvestrålende rytmegruppe, der kan sætte gang i enhver junglefest, en sprudlende blæser- og strygersektion, der får selv det tungeste tag til at lette og hårene til at rejse sig. Hele tre forsangere er klar, på hver deres karakteristiske måde, til at tage publikum ind i et magisk univers. Det store væld af forskellige instrumenter giver tilsammen den autentiske lyd, man kender fra de velkendte og højtelskede tegnefilm.

Luftens Helte er lyden af energi, fest og magi kogt ind til en helt særlig koncertoplevelse, du aldrig vil glemme.

Spilledato & tid: Lørdag d. 31. okt. 2020 kl. 20.00 (Baren og dørene til salen åbner kl. 19.00)

Billetpris: 195 kr. (inkl. gebyr) (Billetsalget stopper 15 min. før showstart)

Pladser: Ståpladser