• Denne begivenhed er allerede afholdt.

Louise Mieritz & Ditte Hansen – Foredrag

7. februar kl. 19:00

Skuepillerne og satirikerne Louise Mieritz og Ditte Hansen har arbejdet sammen siden 2008, hvor de første gang mødtes på scenen på Nørrebros Teater

Herefter tog det fart, og de sidste 10 år har de sammen skrevet teaterstykker og revytekster, samt skabt 2 sæsoner af DR TV-serien Ditte&Louise. Serien vandt både i 2015 og 2016 Årets Robert pris for bedste korte TV-serie.

Ditte og Louise er aktuel med deres første spillefilm.

Foredraget med Ditte og Louise tager udgangspunkt i deres samarbejde, partnerskab og deres kreative proces. Komik er blevet kaldt the angry art, og for Ditte og Louise er komik et redskab til at revse og belyse sig selv og samfundet omkring dem, med humor. Deres kommende spillefilm er også skrevet med en del indignation: En længsel efter en dansk komedie, hvor kønsrollerne er moderne og kvindefigurerne troværdige og nuancerede (og til stede).

Missionen er frisættelse af kvinden: Hendes krop, adfærd og seksualitet…og humor.

Spilledato & tid: 7. februar 2019 kl. 19.00 (Baren åbner kl. 18.00 – Dørene til salen åbner kl. 18.45)

Billetpris: 225 kr. + gebyr  (Billetsalget stopper 15 min. før showstart)

Pladser: Nummererede siddepladser

7. februar