FRA LIBANON TIL LÆRKEVEJ – Abdel Aziz Mahmoud og Souad Taha

26. marts kl. 19:15 - 21:00

Kom med til dette spændende foredrag med journalist og bestsellerforfatter, Abdel Aziz Mahmoud og hans mor, Souad Taha, når Bibliotekerne inviterer til en fantastisk aften i Hedehuset.

Abdel og Souad tager os med ind i deres fælles historie, med afsæt i deres nye bog ’Fra Libanon til Lærkevej: Samtaler vi aldrig har haft’. De fortæller ærligt og medrivende om alt det svære lige fra krig til kærlighed, men også masser sjove og skæve anekdoter, der skabes i mødet mellem mennesker på tværs af kulturer og landegrænser. Abdel har nemlig bedt sin mor fortælle ham alt om familiens kultur og arv, og det er der kommet en tankevækkende og livsbekræftende bog ud af.

Foredraget er ikke bare en gribende familiehistorie, det er også et bevægende indspark i den ofte skingre udlændingedebat. Foredraget er fyldt med grin og overraskelser, og tager livtag med alt det, der er vigtigt i vores forståelse af hinanden som mennesker.

Hvor: Hedehuset, Hovedgaden 371 B, 2640 Hedehusene

Dato og tid: 26. marts, kl 19.15-21