Led Zeppelin Jam

4. april kl. 20:00

Hele Danmarks første og længstlevende jam-band LED ZEPPELIN JAM er tilbage!

Tilbage i 1989 begyndte bandet at stille den værste sult hos et stort rockpublikum. Et af verdens største rockbands gennem tiderne, Led Zeppelin var hårdt savnet af mange rockfans, da bandet stoppede med trommeslager, Jon Bonhams død i 1982. Og faktisk gik der ikke længe, før Led Zeppelin Jam blev mødt af lutter røde lygter, hvor end gruppen optrådte. 10 år senere, i 1999 besluttede musikerne at stoppe, mens legen var god. Indtil en hvis Frederik spurgte om gruppen ville optræde til Rock’n’Royal, en stor fest forud for sit bryllup med Mary Donaldson. Og i 2007 i Pumpehuset overraskede Kronprinsen igen ved at springe op på scenen medvirke i et af numrene!

Bandets oprindelige sanger Alex Nyborg Madsen har valgt at stoppe, men efter virkelig mange opfordringer fra både publikum og spillesteder har bandet besluttet at fortsætte med den nye sublime forsanger, Thomas Carlsen.

Spilledato & tid: Lørdag d. 4. april 2020 kl. 20.00 (Baren åbner kl. 19.00 - Dørene til salen åbner 19.45)

Billetpris (Billetsalget stopper 15 min. før showstart): 175 kr. + gebyr

Pladser: Ståpladser