Kulturcenter-neg Lipperts-neg Logo_Bredformat_Hedehuset_Negativ-300x158

• Denne begivenhed er allerede afholdt.

Kunst, graffiti og Mix Madsen

4. februar

GRATIS

Kom og oplev graffitikunstneren Mix Madsens kunstværker i Taastrup Kulturcenter.

Taastrup Kunstforening formår gang på gang at præsentere store danske kunstnere til udstilling i Taastrup Kulturcenters foyer, som er åben for hele offentligheden, og så er det helt gratis.

Der er fernisering d. 4. feb. kl. 14.00, og Mix Madsens graffiti-malerier kan opleves helt frem til d. 4. april.

Om Mix Madsen

Jeg er født i 1978 og opvokset i København. Jeg har siden 15-års alderen haft en stor passion for graffiti kunst, street art, gadens kunst og udtryk.

Til daglig udfører jeg udsmykning på alt fra butiksfacader, biler, private hjem til institutioner mm. Jeg maler også på lærred og udstiller på gallerier, cafeer, kunstforeninger mm.

Der bruges teknikker som spraymaling, stencil, airbrush, akryl og tusch. Mange gange blandet sammen som giver maleriet en anderledes udtryksform. Inspirationen henter jeg fra det der rør sig i gadelivet, ulmer i samfundet og lever i fantasien.

Jeg har også filmet, redigeret og udgivet to undergrundsfilm: “Superfly” (2000) og “Street life”(2005) der omhandler graffiti, street art og generelt subkulturer der bruger byens rum Jeg har filmet og redigeret musikvideo til "Cas - Neonløgne" 2006 "Nota Bene - Tandstikker" 2014 og "Dialekten - Tirsdag" (med Jonas Reher) 2014.

I 2013 udgav jeg kunstbogen “Steel Stories” der dokumenterer danske tog-graffitimalere med stemningsbilleder og interviews.

Fra 2009 til 2012 underviste jeg på Herlev Ungdomsskole (12-15 år) i graffiti og street art.

4. februar
GRATIS